HomeNewsVar du kan köpa KuCoin: KCS fördubblas i värde under en veckas tid

Var du kan köpa KuCoin: KCS fördubblas i värde under en veckas tid

Då många kryptovalutor ser ut att konsolidera just nu tar investerare en närmare titt på KuCoins token då den fortsätter att prestera starkt denna månad.

KuCoin har visat en väldigt stark tillväxt de senaste dagarna och presterat bättre än de ledande mynten Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) med över 30%. Detta kommer under en tid då Binance, KuCoins huvudsakliga konkurrent, har förbjudits från att verka inom Storbritannien av FCA (Financial Conduct Authority).

Så, var kan man köpa KuCoin? Vi kommer här ta en närmare titt på denna vinstdelande token.

Hur och var du kan köpa KuCoin idag

Som token till en av de mest populära kryptovalutabörserna är KuCoin listad på ett flertal tillförlitliga och reglerade mäklare och börser. Vi har här skapat en lista över ett par rekommenderade plattformar som du kan använda för att bedriva säker kryptovalutahandel.

eToro

eToro jest jedną z wiodących platform transakcyjnych, jeśli chodzi o inwestowanie w kryptowaluty. Wyposażona jest w takie funkcje, jak kopiowanie ruchów innych traderów, zaawansowane wykresy techniczne i szereg innych narzędzi handlowych. Platforma eToro jest świetna zarówno dla początkujących, jak i profesjonalistów.

Zarejestruj się z eToro natychmiast

Binance

Binance wzrosła wykładniczo, ponieważ został założony w 2017 roku i jest obecnie jednym z, jeśli nie największe giełdy kryptowaluta na rynku.

Zarejestruj się z Binance natychmiast

Vad är KuCoin (KCS)?

KuCoin är en global börs och dess token delar samma namn. Denna börs låter investerare få en del av plattformens vinster. Till en börjande lanserades den som en ERC-20-token och KCS kunde föras över till alla plånböcker som var kompatibla med Ethereum.

KuCoin-börsen har planer att lägga ännu mer makt i investerarnas händer genom att diversifiera de fördelar som de som äger denna token kan få. Denna användbara kryptovaluta fungerar med alla decentraliserade tjänster och produkter på KuCoin-börsen och kommer även göra det för framtida produkter och utvecklingar.

KuCoin är en vinstdelande token och erbjuder unika incitament via sitt eget bonusprogram. De som äger mer än 6 KCS kan tjäna en utdelning i form av passiv inkomst genererat av hälften av de intäkter som kommer från handelsavgifter.

KCS är även en utility-token där användare kan betala handelsavgifter med rabatter på upp till 80%. De som äger KCS kan få tillgång till ett VIP-konto på KuCoin-börsen och ta del av alla fördelar som är förknippade med det, samt betala för varor och tjänster, hotellbesök, shopping och mycket mer.

En prisprognos för KuCoin (KCS)

KCS värde har fördubblats under de senaste sju dagarna och därmed stigit från 7 dollar till över 14 dollar. Börsen är även ansedd som en av de bästa i världen, så framtiden för denna användbara token ser väldigt ljus ut.

Vissa experter spekulerar nu att nyheterna om att Binance har blivit bannlyst från att verka inom Storbritannien kommer få en väldigt positiv effekt på priset på KuCoin (KCS), så denna prisutveckling kan mycket väl fortsätta under de kommande veckorna.

Ska jag köpa KuCoin idag?

Juni har varit en stabil månad för många kryptovalutor med viss fluktuering och tecken på konsolidering. KuCoin har dock haft en fantastisk start på juli, och utvecklingsplanerna för deras token och nyheterna angående Binance kan ha potentialen att få KCS att fortsätta stiga under de kommande veckorna.

Trots att Binance utannonserade att tjänster till brittiska medborgare inte skulle påverkas av det nya beslutet från FCA har många användare rapporterat att Faster Payments har varit otillgängligt för dem, tillsammans med andra problem angående insättningar och uttag.

Om vi antar att det fortsätter komma rapporter som dessa lär investerare börja leta efter någon annanstans att investera sina pengar. Detta kan stärka KCS värde avsevärt.

Om du investerar idag eller inte är ett beslut bara du kan fatta, men en sak är säker – KuCoin ser ut att bli en av månadens stora vinnare.

Tagi:
We use cookies to personalise content & ads, provide social media features and offer you a better experience. By continuing to browse the site or clicking "OK, Thanks" you are consenting to the use of cookies on this website.